La Piscina de Cardona va acollir el passat dijous 18 de juliol, la Jornada Healthy Communities d’Estiu, una jornada lúdica i esportiva dirigida als participants del Programa Healthy Communities i oberta a tota la població. Des de les 10.30h del matí fins a les 21.00h del vespre, els assistents van poder gaudir d’una gran varietat d’activitats esportives, totes elles pensades per a promoure els hàbits saludables i oferir una jornada de diversió per a tota la família.

La programació d’activitats va incloure classes de iogalates, dansa per a nens i adults, zumba, arts marcials amb música, i un torneig de voleibol. Aquest any, va comptar amb la participació especial dels centres esportius de Cardona i rodalies, que van aportar el seu coneixement i professionalitat, contribuint a l’èxit de l’esdeveniment.

Les activitats del matí van començar amb una sessió de Iogalates a càrrec de Vèrtex 360 amb Anna Badia, mentre que a la tarda, els més petits van gaudir d’una classe de dansa amb Víctor González d’Hàbit. El torneig de voleibol, organitzat per Cardona Events, va captar l’atenció de més de 50 joves participants. També vam  tenir animada sessió de zumba a càrrec d’Espaigua. Més tard, els adults van tenir l’oportunitat d’explorar la dansa amb Víctor González i de participar en una masterclass d’arts marcials amb música “Comboxing” a càrrec del creador d’aquesta disciplina: Manu Jiménez. La jornada va culminar amb una sessió de Body Art dirigida per Ana Raja del Gimnàs Daina.

L’objectiu d’aquesta jornada era promoure els hàbits saludables i augmentar l’adherència dels participants al programa Healthy Communities, que es troba actualment en la fase autònoma dels Grups d’Ajuda Mútua.